Классика - онлайн! Перша Українська Радіостанція Класичної Музики

Пошук

Ви не один!

На даний момент 157 гостей на сайті

Про Погоду

На цю ж тему

Наш Ефір

Зараз лунає NOW
Reload the page please

Facebook user?

Опитування

Слухати класичну музику – це для Вас:
 

День народження

19 квітня 2024
Eliot Ness 1903
Jim Mollison 1905
Garfield Morgan 1931
Dudley Moore 1935
Tim Curry 1946
Paloma Picasso 1949
Ruby Wax 1953
Trevor Francis 1954
Sue Barker 1956

Фото дня

animaciya_240_320_Ocean_723.gif
Новини
Легендарний Мирослав Скорик – у Вінниці PDF Друк e-mail
Неділя, 25 березня 2018, 19:51

Для Всеукраїнського туру на честь свого 80-річчя Мирослав Скорик, корифей української класичної музики, підготував оригінальну авторську джазову програму "Скорик у стилі JAZZ", повідомляє Music-Review Ukraine. Цей проект унікальний. Він ламає всі шаблони і стереотипи та беззаперечно доводить, що творча людина - завжди молода! 15 березня у Вінниці маестро у концерті "Скорик у стилі JAZZ" продемонстрував неймовірну музичну палітру, віртуозне поєднання класики і джазу.

Детальніше...
 
Yamaha допомогла згорілій музичній школі PDF Друк e-mail
Середа, 31 травня 2017, 15:24

У Штатах всесвітньо відомий бренд Yamaha зробив пожертву на користь музичної школи в м. Пенаскола у вигляді повного набору оркестрових інструментів. Таким чином виробник зробив свій внесок у відновлення освітнього закладу Workman Middle School після пожежі. Yamaha передала скрипки, віолончелі, контрабаси і клавішні інструменти. Як повідомили у компанії, таким чином повністю відновлено весь попередній "арсенал" школи.
Пенсакола – місто у штаті Флорида, на узбережжі Мексиканської затоки. Центр повіту Іскамбіа. Місцева музична школа згоріла у травні, на День Матері, внаслідок влучення блискавки.

 
Названо номінантів на RPS Music Awards PDF Друк e-mail
Вівторок, 12 квітня 2016, 00:30

Днями стали відомі претенденти на здобуття Royal Philharmonic Society Music Awards у всіх п'яти номінаціях.
RPS Music Awards є престижною нагородою Великої Британії для творців і виконавців живої класичної музики. Нагорода є визнанням "креативності, бездоганності і зрозумілості", за словами її засновників.
Перелік цьогорічних номінацій і номінантів - у детальній версії статті.

Детальніше...
 
Карабиць − знову в Києві! PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 квітня 2016, 00:00

КарабицьКонцерт одного з найвідоміших у Світі наших співвітчизників відбудеться 15 квітня в Національній філармонії.
Разом із музикантами Симфонічного оркестру філармонії Кирило Карабиць виконає твори світової класики − Симфонію №39 Моцарта і симфонічну поему «Життя героя» Штрауса.
Вже 15 років К. Карабиць з успіхом представляє Україну за кордоном, працюючи з найкращими оперними і симфонічними оркестрами світу. Маестро живе і працює у феноменальному ритмі: з 2007-го керує Борнмутським симфонічним оркестром у Великій Британії, з 2014 р. є художнім керівником молодіжного I, CULTURE Orchestra (Польща), який називають «музичною збірною Євросоюзу». Нині Карабиць став новим генеральним музичним директором Німецького національного театру і головним диригентом Державної капели у Ваймарі.

Детальніше...
 
Онука Романа Сімовича прагне кровопролиття PDF Друк e-mail
Неділя, 10 квітня 2016, 19:26

Одеситка  Марія  Сімович, яка  є  онукою  видатного українського композитора, здійняла хвилю обурення у соціальних мережах своєю зухвалою публікацією. У ній ця "бізнес-леді" повідомляє, що "хапонула" шматок київського Труханового острова і планує його роздавати в оренду. Коли один з коментаторів запропонував їй відкрити на тій території табір для дітей бійців АТО, дівиця відкрито образила захисників наших земель і заявила, що чекає ще більшої крові. На резонанс, який шириться в інтернеті, М. Сімович відреагувала у тій же манері, додавши, що Київ уже давно шматують, а нинішній мер

Детальніше...
 
Класика при свічках – безкоштовно! PDF Друк e-mail
Середа, 06 квітня 2016, 17:30

9, 15, 22-го квітня, а також 14-го травня в київському Домі Кіно оркестр "Віртуози Києва" під орудою Дмитра Яблонського виступатиме з новою програмою, що включає твори Чайковського, Вівальді, Дебюссі, Паганіні, Ґріґа та багатьох інших. Це буде не просто концерт, обіцяють організатори, це – концерт-бесіда при свічках, з розповідями про історії композицій, що дозволить слухачеві поринути у переживання композиторів під час їх написання.

Детальніше...
 
Фестиваль Organum цього року буде іншим PDF Друк e-mail
Вівторок, 05 квітня 2016, 16:50

Цього року 23-й Міжнародний фестиваль ORGANUM
у Сумах  пройде без основного  клавішно-духового інструменту, бо, за словами організаторів, виникли труднощі  з його  транспортуванням. На фестивалі можна буде почути не лише класичну. На закритті, 28 квітня, лунатимуть джазові композиції. Організатори обіцяють, що до європейської традиції – чути в Чистий Четвер «Страсті за Матвієм» Баха – цього року матимуть змогу долучитися і сумчани.

Детальніше...
 
Юна українка збирає нагороди міжнародних конкурсів PDF Друк e-mail
Вівторок, 05 квітня 2016, 00:00

Христина Михайличенко10-річна піаністка Христина Михайличенко здобула гран-прі в номінації «соліст з оркестром» а також першу премію в номінації «соліст-інструменталіст» Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої та юнацької виконавської майстерності «Акорди Хортиці», повідомляє Music-Review Ukraine. У сольній номінації вона грала «Женевські дзвони» Ліста і Allegro Appassionatо Сен-Санса, а в номінації «соліст з оркестром» – Концерт для фортепіано з оркестром №2 Бетховена (3 частина).

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 2 з 35