Классика - онлайн! Перша Українська Радіостанція Класичної Музики

Пошук

Ви не один!

На даний момент 155 гостей на сайті

Про Погоду

На цю ж тему

Наш Ефір

Зараз лунає NOW
Reload the page please

Facebook user?

Опитування

Слухати класичну музику – це для Вас:
 

День народження

06 травня 2024
Sigmund Freud 1856
Susan Brown 1946
Orson Welles 1915
Tony Blair 1953
Bob Seger 1945
George Clooney 1961

Фото дня

khach.jpg
Новини
Ювілей Леннона святкуватиме й Україна PDF Друк e-mail
Середа, 06 жовтня 2010, 20:25

70-річчя Джона Леннона - засновника та
лідера «Бітлз», композитора, художника, письменника, антивоєнного активіста - відсвяткують у Львові, єдиному місті України, де є вулиця Леннона. Видатні музиканти міста й України виконуватимуть його пісні. В рамках всесвітнього вшанування відповідна акція готується і в столиці. 9 жовтня Велика концертна акція Come Together відбудеться на території Національного комплексу Експоцентр України (м. Київ, пр. Глушкова, 1) на вуличному сценічному майданчику. А ввечері, о 20:00 кінокартину під назвою Стати Джоном Ленноном покажуть у столичному кінотеатрі "Кінопанорама". Водночас всеукраїнська радіомережа РОКС планує провести 9-го та 10 жовтня "Вікенд Джона Леннона". Кожні півгодини виходитиме коротка тематична програма про ту чи іншу найвизначнішу віху чи найвидатніший шедевр з творчості Великого Бітла.

 
В Донецьку проходить фестиваль балету PDF Друк e-mail
Неділя, 03 жовтня 2010, 13:16

1 жовтня в Донецьку, в академічному театрі ім.А.Солов‘яненка відкрився XVII Міжнародний фестиваль «Зірки світового балету». Фестиваль триватиме по 10 жовтня і збере видатних артистів світового балету з Росії, Казахстана, Німеччини, Франції, Японії, Куби, Чехії та Угорщини.
Фестиваль відкрився ювілейним концертом, присвяченим 70-річчю народного артиста Росії Володимира Васильєва. У цьому концерті взяли участь відомі російські артисти М.Рижкіна, Г.Янін, Я.Годовський, Д.Хохлова і В.Лантратов. Серед запрошених гостей фестивалю – жінка Президента Л.Янукович, а також бізнесмен Р.Ахметов, керівники області і міст регіону.

 
Скандал в Одеській опері триває PDF Друк e-mail
Четвер, 30 вересня 2010, 11:44

Прем’єр-міністр Микола Азаров, перебуваючи
з візитом в Одесі, відвідав Одеський оперний театр. Там «трупа» з третини складу театру переконувала його, що Сергій Проскурня навіть через суд не має поновитися на посаді генерального директора. Артисти переконували прем’єра, що знаний в Україні театральний діяч та режисер не відповідає рівню одеської опери.

Детальніше...
 
Триває фестиваль ГАЙДАМАКА.ua PDF Друк e-mail
Четвер, 23 вересня 2010, 20:56

24-26 вересня в м. Ірпінь Київської області проходить фестиваль повстанської пісні ГАЙДАМАКА.ua. Та на ньому звучатимуть не лише пісні. Просто неба, в міському Парку Перемоги, в оточенні гостьових наметів розташуються три сцени: «Велика», «Мала сцена №1 (дискусійна)» та «Мала сцена №2 (мистецька)».
В залежності від ваших смаків, інтересів та переконань

Детальніше...
 
Запрошує виставка японського живопису PDF Друк e-mail
Понеділок, 20 вересня 2010, 09:40

17 вересня в Національному художньому музеї України в Києві відкрилася виставка Живопис радості: картини японських художників 1990-х.
Виставка, яка об'їздила півсвіту за десять років, представляє 28 творів дев'яти сучасних високо оцінюваних японських художників - Аіда Макото, Ечідзенья Йошитака, Кобаяші Таканобу, Чієдзо Таро, Нара Йошітомо, Нуката Нобухіко, Фукуда Міран, Маруяма Наофумі, і третього за вартістю художника в світі, Муракамі Такаші (на фото). Виставка триватиме до 17 жовтня.

 
Київ чекає на Каррераса PDF Друк e-mail
Неділя, 19 вересня 2010, 14:11

13 жовтня в Національному палаці «Україна»
всесвітньо відомий тенор виступить з програмою «Mediterranean Passion» у супроводі Національного симфонічного оркестру України. Ціна квитків становитиме від 400 до 6500 гривень.
Кавалер Великого хреста ордена «За заслуги перед Італійською Республікою», Хосе Каррерас продовжує гастролі після того, як переміг лейкемію. Каррерас створив фонд, що збирає пожертви для фінансування досліджень в галузі лікування цього захворювання.
Маестро виступав разом з такими відомими постатями як Монсеррат Кабальє, Лучано Паваротті та Пласідо Домінго.

 
У столичних театрах розпочався новий сезон PDF Друк e-mail
Середа, 15 вересня 2010, 12:51

Так, перші вистави вже відбулися у Київському академічному театрі драми і комедії на лівому березі, в театрах «Вільна сцена», «Сузір’я», «Колесо», Молодому театрі, театрі українського фольклору «Берегиня», театрі опери та балету для дітей і юнацтва, театрі ляльок та театрі маріонеток.

Детальніше...
 
Майорка назвала Шопена своїм почесним громадянином PDF Друк e-mail
Вівторок, 14 вересня 2010, 11:28

Шопен відпочивав на Майорці взимку 1838-1839 років разом з французькою письменницею Жорж Санд. Вони провели на острові три місяці, протягом яких композитор написав цикл з 24 прелюдій. Цьогоріч виконується 200 років з дня народження великого митця, відтак у Польщі - батьківщині композитора - 2010 рік оголошено роком Фредеріка Шопена.

 
<< Початок < Попередня 31 32 33 34 35 Наступна > Кінець >>

Сторінка 33 з 35