Классика - онлайн! Перша Українська Радіостанція Класичної Музики

Пошук

Ви не один!

На даний момент 150 гостей на сайті

Про Погоду

На цю ж тему

Наш Ефір

Зараз лунає NOW
Reload the page please

Facebook user?

Опитування

Слухати класичну музику – це для Вас:
 

День народження

19 квітня 2024
Eliot Ness 1903
Jim Mollison 1905
Garfield Morgan 1931
Dudley Moore 1935
Tim Curry 1946
Paloma Picasso 1949
Ruby Wax 1953
Trevor Francis 1954
Sue Barker 1956

Фото дня

lasso.jpg
Вимушена заміна спіткала Метрополітен PDF Друк e-mail
Середа, 12 жовтня 2011, 20:13

Співак Mariusz Kwiecień пошкодив спину під час костюмованої репетиції нової прем'єрної постановки опери Моцарта «Дон Джованні» на сцені нью-йоркського оперного театру Метрополітен. Через цю прикрість він не зможе взяти участь у постановці, яка пройде в Метрополітені 13 жовтня. Його замінить Пітер Маттеї.

7 грудня цього року Маттеї відкриє новою постановкою «Дона Джованні» нинішній сезон в міланському оперному театрі Ла Скала. Співак, який зараз співає в Метрополітені головну роль в «Севільському цирульнику» Россіні, буде замінений на найближчі виступи Родіоном Погоссовим, випускником програми підтримки молодих артистів імені Ліндеманна, ініційованої оперою Метрополітен.
У новій постановці опери "Дон Джованні" режисера Michael Grandage, під керуванням диригента Метрополітен Фабіо Луїза, також беруть участь Марина Ребека (дебютує в цьому оперному театрі в ролі Донни Анни), Барбара Фріттолі, Мойка Ердманн (дебютує в Метрополітені в ролі Зерліни), Рамон Варгас, Лука Пісароні, Джошуа Блум і Штефан Коcан.