Классика - онлайн! Перша Українська Радіостанція Класичної Музики

Пошук

Ви не один!

На даний момент 152 гостей на сайті

Про Погоду

На цю ж тему

Наш Ефір

Зараз лунає NOW
Reload the page please

Facebook user?

Опитування

Слухати класичну музику – це для Вас:
 

День народження

19 квітня 2024
Eliot Ness 1903
Jim Mollison 1905
Garfield Morgan 1931
Dudley Moore 1935
Tim Curry 1946
Paloma Picasso 1949
Ruby Wax 1953
Trevor Francis 1954
Sue Barker 1956

Фото дня

098.jpg
РОА призупиняє діяльність PDF Друк e-mail
Четвер, 09 червня 2011, 13:56

Голова правління Філармонічного оркестру Америки (POA) Martin F. Lewis оголосив про припинення робіт з підготовки до сезону 2011-12. Це рішення було викликане істотним зростанням витрат на виробничі роботи і зниженням державної підтримки.

"Нещодавно оркестр цілком успішно завершив концертний сезон 2010-11, що позначилося на збалансованому бюджеті POA, - сказав Lewis. - Але ситуація зі спонсорською та державною підтримкою на майбутній рік складається вкрай невизначена. Тому правління прийняло рішення почекати з усіма майбутніми проектами, поки не вирівняється економічна ситуація і не буде вироблено надійний і солідний фінансовий план. Ми шкодуємо, що змушені йти таким шляхом, але відчуваємо, що це найбільш прийнятний спосіб, захистити майбутнє оркестру".
Філармонійний оркестр Америки був заснований в 2004 році 23-річною Alondra de la Parra - мексиканською піаністкою і диригентом, і сьогодні він є інтернаціональним симфонічним оркестровим майданчиком для молодих американських композиторів і виконавців. Більшість музикантів оркестру молодше 35 років і є представниками 22 різних країн. Крім регулярних гастролей по Мексиці і США, оркестр вже виступав перед президентом Мексики, в Білому домі, в мексиканському посольстві та канадському консульстві, збирав аудиторії понад 30,000 людей у ​​Нью-Йорку, Мехіко, Далласі, Гвадалахарі і Вашингтоні. За підтримки POA вже дебютувало 20 американських висхідних соло-виконавців, серед них Elena Urioste, Jade Simmons, Denise Djokic, Ben Capps, Edward Burns, Pablo Sainz Villegas і Daniel Andai. Оркестр дав 10 світових прем'єр творів американських композиторів, таких як Arturo Marquez, Enrico Chapela, Eugenio Toussaint, Eduardo Gamboa і Jan Jarvlepp.