Классика - онлайн! Перша Українська Радіостанція Класичної Музики

Пошук

Ви не один!

На даний момент 156 гостей на сайті

Про Погоду

На цю ж тему

Наш Ефір

Зараз лунає NOW
Reload the page please

Facebook user?

Опитування

Слухати класичну музику – це для Вас:
 

День народження

23 квітня 2024
William Shakespeare 1564
J.M. Turner 1775
J.P. Donleavey 1926
Shirley Temple Black 1928
Sir Bill Cotton 1928
Roy Orbison 1936
Lee Majors 1940
Ed Stewart 1941
Mike Smith 1955

Фото дня

Ax.jpg
Філадельфійський оркестр - банкрут PDF Друк e-mail
Понеділок, 18 квітня 2011, 17:21

Один з найавторитетніших симфонічних колективів США оголосив про банкрутство. На його найближчих виступах це ніяк не відіб'ється, але для продовження діяльності колективу потрібно зібрати як мінімум 160 мільйонів доларів. Частину суми - 12 млн - оркестру необхідно знайти вже до листопада. Ці гроші підуть на покриття дефіциту бюджету, поточних активів і оформлення процедури банкрутства.

Ще 48 мільйонів необхідно зібрати вже до серпня 2014 року. До того ж терміну потрібно створити стабілізаційний фонд з капіталом у 100 мільйонів доларів. Рада директорів колективу має намір діяти за двома напрямами: покриття витрат в короткостроковій перспективі шляхом залучення коштів і забезпечення фінансової стабільності в майбутньому шляхом створення відповідного фонду. Також планується підвищити щорічне спонсорське фінансування оркестру, а крім того, вже розпочато переговори з власником основного концертного залу оркестру «Verizon Hall» про зниження орендної плати.
Філадельфійський оркестр - один з найбільш відомих у США. У різний час ним керували такі видатні диригенти, як Леопольд Стоковскі та Юджин Орманді. Зараз художнім керівником і головним диригентом оркестру є канадець Яник Незе-Сеген.